Over Ons

Wij zijn Vorteq. Creatieve nerds die met je meedenken.

Al jaren helpen wij ondernemers met een visie om hun groei te realiseren. Doordat ons team brede kennis heeft op het gebied van technologie kunnen wij voorzien in een unieke software oplossing op maat. Vanuit jouw visie en onze ervaring zetten we samen de stappen die nodig zijn om te komen tot de ideale oplossing. Met een kritische blik, open houding en een betrokken werkwijze gaat ons team graag voor jou aan de slag!

Ons team kenmerkt zich door een passie voor technologie, maar ook een bredere maatschappelijke interesse. Door onze doelgerichtheid denken we zelfs in de dagelijkse onderwerpen na over oplossingen. Vaak doen we onderzoek, hebben we creatieve ideeën of filosoferen we over het leven. In een uitzondering kijken we zelfs naar printerproblemen of een kapotte koffiemachine. Voor alles is een oplossing te vinden!

Onze werkplek

Ingericht voor groei en ontwikkeling.

Ons kantoor is ingericht om te voorzien in alle verschillende fases die ons team doormaakt binnen onze werkwijze. Van keihard code tikken en lekker productief zijn, naar creatief en ontspannen brainstormen, tot aan rustig een boterham eten op de bank. Alles om te zorgen dat ons team te allen tijde de benodigdheden heeft om optimaal te kunnen presteren.

Kom bij ons langs.

Ben je overtuigd en is het tijd om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op en kom in gesprek. Samen verkennen we jouw wensen en onze mogelijkheden.